NÅGRA ORD

 
 
Hej på er, alldeles nyss stack jag ner hela huvudet i ett kakpaket – vilket må ha sett sjukt ut – men vi mår galant. Igår sov vi absurt nog över hos vår mekaniker Bill och imorse åt vi grötfrukost ovanför verkstaden med en bonde som klagade över bristen på regn. En fin stund, trots att han var ganska otrevlig. Anledningen till våra olika verkstadsäventyr de senaste veckorna har (bland annat) varit vår avlidne startmotor som fått lille bilen att tappa livsglädjen helt och hållet ett antal gånger. Men nu har mekaniker-Bill intygat oss med ett rejält handslag att nu minsann ska Glennan må bra, så vi får lita på hans ord och det LJUVLIGA ljudet av en fungerade, vrålande motor som startar. Någonting vi inte visste att alla som åker till Nya Zeeland lär sig är att 1. här går bilar sönder 2. du måste veta hur du ska lösa det.
 
 
Bill har förresten en makalös smak när det kommer till inredning (mamma, jag tror minsann hon glömt kjolen!) Här läser även Eskil listor över hur man blir en "riktig" man. Skönt va
 
 
 
Bill tipsade oss även om ett mysigt område i hamnen, som mysigt nog påminde om vår kära hipster-hemstad. 
 
 
Och titta på detta vackra meddelande vi fick av vår vän Cory. Tår i ögat. Konstigt att träffa människor på andra sidan jorden och inte veta om man någonsin ser varandra igen.
 
 
Ikväll ska vi vara på stranden vi vid det här laget kan kalla vår, eftersom den fått agera Glenns landningsbana de senaste två veckorna. Kvällens harmoniska sysselsättning skall bestå av tågrävning i sand, smygspaning på fiskegubbar (som förresten slängt upp små hajar på strandkanten!), matlagning och något så mysigt som att läsa våra böcker och planera fortsätta äventyr.
 
 
 
Mer än så har jag inte att säga idag, trots att det bor hundra berättelser och iakttagelser i bakhuvudet. Det får bli en annan dag mina vänner, för nu ska vi krypa bak i vårt rullande hem och njuta av att problemen verkar skingras. KRAM /M
 
 
0 kommentarer