Home (soon)Allmänt astagg på att ikväll hoppa in i bilen och åka tillbaka hem till bästa Västkusten. Men först ska sista dagen i Växjö spenderas på vårt landställe med släkten. Planen är att skrapa och måla lite fönster idag, samt rensa ut i bodarna på gården. Tycker det är väldigt mycket roligare att vara där om man är sysselsatt, blir så himla lätt rastlös. Håller tummarna för solsken också ::) 
0 kommentarer

Rewind

Under förra veckan, då livet kom i mellan totalt, skrevs max ett eller två blogginlägg. Och därför tänkte jag breefa er lite om vad jag haft för mig: 
SÖNDAG: Spenderades på Marstrand med trion. Sol, saltvatten, båt, middag, trevliga pratglada människor, dans, bad i soluppgången, sova 2 timmar, frukost på havshotellet. 


MÅNDAG till TORSDAG: Åkte från M-beach till Kompassviken (Orust) med Hanna. Hade det übermysigt tillsammans med Hanna och Erica, skulle väl säga att vi spenderade mer tid av dygnen i vattnet än på land. Extremvärme hela veckan. Älskar detta!Kom hem till Göteborg torsdag kväll och drog hem till Klara på middag med tjejerna och Henrik. FREDAG: Träffade min familj för första gången på jedelänge, så vi tog båten ut till en ö och hade det underbart där ute hela dagen. 


LÖRDAG: sov halva dagen och läste sedan ut en bok i solen. Hade sedan en kul kväll =) 
SÖNDAG: Skulle åkt till Marstrand och fira p-söndag med diverse vänner, men på grund av flera olika anledningar blev det inte så. Istället blev det häng i hamnen med Agge, sedan sjukt mysig middag på Joe Farellis med A + Ella och Olivia som råkade sätta sig vid bordet bredvid. Haha, jätteroligt. Efter det blev det nattbio :) 
0 kommentarer

Ville säga hej- Såhär såg jag ut när jag sprang ner på stan i söndagskväll med Agnes - 

Bloggen har legat lite åt sidan den senaste tiden, och det kommer den göra några få dagar till tyvärr. Mycket på grund av att jag inte har någon dator med mig hit till Växjö. Och för att jag inte har någon lust att lägga de timmar som krävs för att driva en riktigt bra blogg nu när Sverige bjuder på Medelhavsvärme och sol varenda dag. Så just nu bloggar jag endast för att hålla mina vänner, som är på andra håll i världen, uppdaterade + för min egen skull såklart. Bloggen är min dagbok på många sätt. Men be patient - jag kör en nystart med bloggen snart =) 

-----------------------------------

IDAG: Vaknade hos mormor, åt frukost tillsammans och klagade över molnen på himlen, gick ner på stan (älskar stan i Växjö), åkte sedan till vårt landställe där vi tillbringade resten av dagen (klagade över värmen) och kvällen (klagade över myggen) tillsammans med släkt. Det blev mycket grill, samt mys med kusin. 


En liten kusse och jag i ösregnet :) 
0 kommentarer