Slappkväll

Nu ska jag gosa ner mig i min säng, måla naglarna och kanske kolla på ett avsnitt av någon mysig serie. Jag vill egentligen bara sova eftersom jag fortfarande har världens spänningshuvudvärk som inte vill försvinna. Blöh, jag orkar inte. Så jag vill få så mycket sömn som möjligt så att jag är pigg och glad imorgon!
 
 
Mina fredagsplaner är att först fixa lite hemma, har SÅ mycket jag måste få gjort. Sedan ska jag hem till Hedda med några tjejer och göra oss i ordning för kvällen. Sedan ska vi hem till en tjej i klassen som ska ha lite fiesta. Hoppas att dagen blir lika bra som jag hoppas!
 
Godnatt på er, puss.
0 kommentarer

Happy HalloweenHalloween idag ju! Jag hade nästan glömt bort att det var just idag. Ska ni hitta på något roligt? Jag ska på en halloweenfest imorgon som jag verkligen ser fram emot. Är supernöjd med mitt val av vad jag ska klä ut mig till, tänkte mest satsa på en ball och rätt extrem sminkning. Har inte riktigt bestämt mig vad jag ska ha på mig ännu dock. Men det blir nog braaa. 

Något jag vill uppleva någon gång är att fira Halloween i USA. Jag har pratat lite med Rebecka som bor i New York just nu, och oh god vad häftigt det hade varit att vara där med henne nu. 
2 kommentarer

Wall of inspiration

 
Sorry about the bad quality
 
Ikväll har jag börjat greja lite med mitt rum, och alltså börjat sätta upp massor av inspirationsbilder och minnesgrejer på väggen. Iiiih, det kommer bli så ballt! Ni får såklart se resultatet när det är klart (vilket antagligen kommer vara om ett rätt långt tag med tanke på hur pilligt detta var, haha.)
 
 
En av de bästa sakerna med vinterhalvåret måste ju vara alla tända ljus.. Mmm, jag älskar det! I för sig har jag ju det nästan året om, ehe men ändå. Det ger ju verkligen en enorm myskänsla.
 
1 kommentar