Hallihallå

 
Ligger denna lördagsförmiddag hemma och lyssnar på poddar, samt tycker lite synd om mig själv som inte lyckats bli frisk ännu. Men nu är det snart slut på detta mysiga eftersom jag har tusen saker att fixa idag (överdrift, men ska åtminstone rycka upp mig ur förkylningen och få lite too much stuff gjorda) innan jag ska iväg till en rolig kväll :-)
1 kommentar

LängtarI höstas formulerade man sig alltid som att man saknade sommaren, för den hade ju precis flugit förbi. Nu kan man istället använda sig av ordet "längtan", för inser ni att det är mars om typ några få dagar? och enligt min tidräkning så är det cirka sommar då
0 kommentarer

26e

 
Ligger och bläddrar igenom bilder från Köpenhamnsresan, saknar de dagarna lite grann actually. Speciellt när det är allmänt skittrist miljö i Göteborg (undrar febrilt var de färgglada husen är??) och man sitter och hetspluggar istället för att spatsera runt på konstmuséet. Men förutom detta är allt fint med mig, dock lyckats bli sjuk och var tvungen att isolera mig i min säng idag --> uttråkad. 
 
Men imorgon är det frifrifriday och då är det per automatik glatt :-) 
0 kommentarer