B e a u t i f u l

Kolla så fejjjjnt
 
Kom hem från stan för någon timme sedan och jag har precis tagit på mig mjukis. Sooo cozy, hehe. 
Vi ska snart upp till ICA och köpa lite gott till ikväll, tänkte göra bananer med smält choklad i och äppleskivor med kanel och socker och så allt in i ugnen! Mmmmh, gott och helt ok nyttigt snacks tycker jag.. 
 
Jag och Rebecka var inne på Zara en stund tidigare idag, och jag dööör vilka underbara kläder de fått in! Jag ville verkligen ha ALLT, utan att överdriva. Okej, lite överdrift kanske, men Zara har verkligen de perfekta kläderna aahhh. Ska dit med mamma någon dag nu på lovet och kolla lite, hehe..
0 kommentarer

Solig dag

Sitter i stan med Rebecka och pratar i solen. Vi har vart runt och kollat i massa affärer hela dagen, samt fikat. Väldigt mysigt!

0 kommentarer

Goodmornin'

 
Holaaa, hoppas alla har sovit gott? Idag var det jättesegt av någon anledning att ta mig upp ur sängen.. Kan vara för att man ställt om klockan till sommartid, eller så är jag bara väldigt trött haha. Känner mig allmänt sliten, så det var vääldigt skönt att hoppa in i duschen och duscha i typ 40 minuter. Så himla härligt att för en gångs skull inte behöva stressa in och ut ur duschen och snabbt ta på sig kläder och stressa iväg någon annanstans. Älska lov, heh. 
 
Nu ska jag börja göra mig i ordning och så, för om någon timme ska jag ut och träffa Rebecka. Har inte träffat henne på jättelänge, så då blir det säkert kul. Vi börjar med att åka in till stan och njuta av det fina vädret, sedan får vi se vart dagen tar oss!
 
Puss sålänge
0 kommentarer