Lalalalalalaa

 
 
Har haft en såå härlig dag i stan idag. Vädret var helt ok och jag spenderade alltså min söndag med Carin. Vi fikade på Le petit café (där jag praoade för nästan två år sedan, världens mysigaste fik typ) och kollade runt massa på reorna. Fick med mig ett linne och ett par shorts - hur nöjd som helst. De shortsen har jag spanat in hur länge som helst så jag blev såklart skitglad när jag hittade dem! Jag visar er mina fynd imorgon, eftersom det blir snyggare bilder om plaggen sitter på och det är bättre ljus.
 

När jag sedan kom hem från stan var det grillning i trädgården och middag med familjen - mys!
 
 

0 kommentarer

30 juni

Hej på er, nu är jag påväg in till stan för att träffa Carin. Vi kommer antagligen gå runt och kolla reorna lite, hoppas på att få med mig något hem från Zara, hehe. Sedan tar vi antagligen och pausar ett långt tag på något mysigt fik. Har en hel del att catcha upp och prata om --> gos!

TTYL

0 kommentarer

Inez

 
/ Bilden ovan blev av någon anledning jätteliten? /
 
Fy vad dåligt jag har uppdaterat er idag, men jag har haft fullt upp. Har nämligen träffat min nyfödda underbara kusin Inez och varit hemma hos dem hela kvällen. Åååh jag aldrig sett något sötare, hon är helt breath taking vacker och man kan liksom sitta och bara kolla på henne hur länge som helst. Ville bara ta med henne hem, haha.
Myste även massor med Lukas, min andra kusin, och vi hade det så braaa allihopa. Massa kärlek till min fina släkt.
 
Jag hade massor av tidsinställda inlägg planerade för er idag, men jag glömde att publicera dem, heh. Så de kommer dyka upp imorgon istället då. Nu ska jag göra klart det sista av dagens styrkeövningar för mage, rygg och ben. Så det känns riktigt gött! Imorgon ska jag träffa Carin tror jag - godnatt!
 
 
 
0 kommentarer