Det regnar ibland

 
Alltså såhär, jag befinner mig i något slags vakuum just nu. En drös nära o kära åker (och en del flyttar) utomlands och andra har precis kommit hem från sina äventyr, jag själv känner mig lite fast just nu. Det mesta jag gör känns lite vilse liksom. Jag har inbillat mig att min (annars kära) hemstad naglat fast mig, trots att det bara gått tre veckor sedan jag tog studenten. Jag vill ju bara iväg, men vi får knega ett tag till alltså. Det är rätt jättedyrt att ta sig till andra sidan jorden, surprise surprise. Och då känns fan Göteborg extra grått och tråkigt, det har varit några regniga, långsamma veckor faktiskt, det ska jag inte vara tyst om. 
 
 
Men jag jobbar på det lilla haket jag kommit att verkligen tycka om och jag hittar på roliga saker, trots att sommarkänslan ekar med sin frånvaro. Och så blev jag sjuk på midsommar också, vad är det för jävla otur va. 
 
 
Idag har jag käkat lunch med Carrebarre som var lika förkyld som jag och ikväll ska jag mysa med Eskil. Och imorgon ska jag göra en jättespännande grej, har lyckats bli rätt nervös alltså.. Nu får vi se vad denna kära vecka har att ge, yuho!
0 kommentarer

Ballin'

 
Det känns ju som att det var en hel livstids sedan jag hängde med alla dessa människor, gick barfota på kullersten (klackar suger) och låg på mage på kajen för att kunna stirra ner i vattnet och se våra reflektioner medan solen gick ner. Himla idylliskt faktiskt, här kommer lite fler bilder som beskriver den där långa torsdagen vi hade vår studentbal:
 
 
Först var vi och kollade in Hvitfeldtskas utspring, stod o trängdes, svettades och kramade om glada studentkompisar 
 
 
Sedan blev Ingrid o jag jättelyxigt sminkade av en vän till henne, så himla roligt. Sedan kom Daniel o Eskil och så åkte vi till Marstrand i ösregn. 
 
 
Och så kom vi ääääntligen till Klöverön (prisade Gud för solskenet) där vi bodde in oss i en sjöbod, umgicks med Ingrids släkt och åt massor med go mat. Och drack bubbel. Det ägde
 
 
Jag tyckte mindre om att posea framför kameran. Det finns miljoner bilder på oss skulle jag tro och de flesta ser nog ut såhär :)
 
 
Eller såhär :))
 
 
Men ibland fick vi till det. Haha
 
 
Vi tog oss efter många om och men ner i snipan Lena. Och Eskil o Daniel kände sig jättestiliga tror jag
 
 
Och så snobbade vi oss på Såsen en hel kväll och hade jättejätteroligt. 
 
 
Helt otroligt jävla vackert ställe att sitta o softa på
 
 
Ingrid, Klara och Magda. Och Helenas selfiegame som är jättestrong. 
 
 
Hejdå på er. Hoppas ni orkat se oss såhär fantastiskt snygga
0 kommentarer

Huvudsnurr

Hej virala världen. Jag är fri, tror jag. Den senaste veckan har varit en av de mest händelsefulla någonsin i mitt lilla liv, och det känns skumt att "allt" är över. Jag är full av glädje eftersom att det är slut, men också lite sorgsen över att förändringen blev så plötslig (trots att den egentligen inte alls är det). Och så har min bästa kompis flyttat till Portugal också, den jäveln. Jag saknar henne ungefär lite hela tiden, men jag vänjer mig nog snart. Vi är rätt bra på att snacka i telefon. Vi klarar oss fint hoppas jag. 
 
Idag har jag jobbat, hade två lediga dagar efter min stora dag – sedan var det pang rätt på boom bam. Funderar konstant kring vilket sorts äventyr det blir i höst också, har till och med fått mig en backpackerryggsäck i studentpresent. Okej livet, nu kör vi
 
1 kommentar