Snöslask och apstrumporHej tjena mors hallå, idag är det slask. Jag har småsurat lite hela dagen, mycket på grund av just gråskalan i denna stad - men mest för att vi haft matte3 och gympa, medan jag känner att vi vuxit ur bådadera. Varför tvingas jag fortfarande in i samma typ av mönster när jag är nitton som när jag var tolv? Herrejesus vad jag blir frustrerad, haha. Men skitsamma, jag tog mig igenom det och hade en bra dag tillslut: drack varm choklad med klassfriends och stod på huvudet med Klara. Tänka sig. Sjöng till och med studentlåtar runt bambabordet, då kändes livet fint. 
 
Tips inför veckan: lyssna på jättemycket musik på jättehög volym i jättesköna hörlurar så känns allt bättre snart. ät en och annan chokladboll också kanske. och ha glada strumpor på dig, idag bodde en apfamilj på mina - blev skitglad.
0 kommentarer

15.30
Öl, vin och skitsnack med Klara & Ingrid på magasinet

0 kommentarer

21e januari 2016Började dagen vid 9 med kaffe och tjöt på kafé i Haga med broder Ingrid. Vi pratade livet, Venezuela och saker där i mellan. 


Vi diskuterade vårt gymnasiearbete några timmar och hoppade sedan genom vackra Hagaparken för ett litet handledningsmöte på skolan. 


(hahaha) 

Efter lite dans, och kik efter lägenheter att hyra in oss i Prag under påsklovet, gick vi vidare. Jag sitter nu på Hagabiblioteket och käkar apelsin

0 kommentarer