Virrpanna

Ni vet sådana där dagar när huvudet inte följer? Så har det varit för lilla mig idag, lyckades trots allt att inte krossa ett enda glas på jobbet i alla fall. Nu sitter jag poetiskt nog och lutar pannan mot spårvagnsfönstret och lyssnar på pianoklink, det regnar ute. Hemma väntar hemlagad mat med mor och far som jag längtat efter och efter det ska jag på äventyr till David där spontan sommarfest i regnet vankas, ska träffa gamla vänner och dricka billigt vin även om jag börjar jobba tidigt imorgon :) Fint va!?

 
 
Äventyr i Kållered // Avskedsgalej för Carin som nu befinner sig i Sydafrika
0 kommentarer

Hej!!!!!!!!

Jag har varit ledig två dagar i rad och har varit så lycklig över det, trots att jag har lite svårt att slappna av nu för tiden. Får lära mig det där igen, för jag känner mig trött ungefär hela tiden. Men dessa dagar har jag i alla fall hängt på landet bland kompisar på fyra ben som muar/bäar (säger man så?) och haft det så fint med min pojk.

Nu ska jag jobba några dagar igen och försöka carpa lite sol under kvällarna, ska bland annat vinka av två vänner som flyttar till USA nu - det ska bli mysigt. Annars ska jag nog fortsätta promenera genom stan med Eskil och tjöta skit med kompisar eller familj. Livet rullar på rätt bra just nu.

1 kommentar

meddelande till Lissabon

 
Okej Ingrid, här kommer en liten beskrivning av mitt liv de senaste veckorna så att du hänger med i mina vilda svängar. Vad sysslar jag med egentligen då? Jag jobbar lite hela tiden känns det som, trots att jag egentligen haft en del lediga regndagar att fördriva.
 
 
Jag har hamnat på våra ställen på andra lång (vi testade nya PomPom dock! det var rätt mysigt alltså), och så har jag försökt njuta av att ha ledig tid att läsa böcker på men inte riktigt kunnat/orkat ta vara på det. Jag har äventyrat med mams och paps vid havet och på mysiga gårdsfik ute på vishan. Jag har varit med i ett spännande projekt som för mig innebar att dansa i tutú vid röda sten i solnedgången och få många intresserade blickar på mig, det var sjukt roligt. 
 
 
Och vet du vad, jag har faktiskt rullat in i någon slags vardag. En som, när jag tänker på det, känns lite vrickad men också rätt härlig. Jag har börjat bo in mig på BOB på Linnégatan och det är så jäkla mysigt, börjar lära mig göra rätt OK kaffe nu också - så skynda dig hem.
 
 
I förrgår kom Rebecka och myste med mig när jag jobbade, det ägde. Sedan promenderade vi hemåt i den nyfunna solen!!!! 

 
Här spillde vi ut rödvin, that's why Agge är fasligt lik en mupp. Och vet du vad, det stora äventyret med mitt liv i en ryggsäck börjar bli mer och mer verklighet för varje dag. Behöver inte ens dra hur taggad jag är inför detta. Hejdå, hoppas Lissabon levererar bror. Saknar dig här
1 kommentar