Vad jag gör just nu:

 
1. Har precis varit ute på en powerwalk (som för övrigt kändes väldigt gött, första gången jag kunde ta på mig löparskorna på en månad.. hatar att vara skadad ja)
2. Har nu slagit upp spanskaböckerna och känner mig redan skoltrött. Haha nä då, jag kan faktiskt tycka att det är lite mysigt att plugga, anteckna osv. nu i början av terminen. Men det känns ju otroligt segt att göra det på en lördagkväll.. Men jag har så mycket på gång nästa vecka så jag måste prioritera.... Så det är tur att man kan lyssna på lite go musik samtidigt iallafall.
3. Ska nog alldeles strax äta middag med la familia, är faktiskt riktigt hungrig nu!! 
4. Ska kanske gå ner till gymmet och fixa ett gymkort (om det är någon personal där vid den här tiden, haha) med pappa. Annars kommer vi nog bara hyra någon film eller så. Ska bli så skööönt att bara ta det lugnt med familjen ikväll!
0 kommentarer

Min fredag

 
 
Igår efter skolan gick vi några tjejer från klassen och fikade, haha hade det så mysigt! Vi har planerat lite grejer och bara pratat massa girl talk. 
Vid sjutiden drog vi oss hemåt och jag åkte och handlade med papi. Haha älskar att åka och handla, för då kan man ju alltid påverka lite om vad som ska följa med hem. Eftersom min mobil dog någon gång under kvällen kunde jag ju inte uppdatera er, sorry about that. Resten av kvällen blev en slappkväll med film och lite nötter. Jag var så himla trött att jag till och med somnade i soffan några timmar.... 
 
 
 
0 kommentarer

My new tish'

 
Den här fick jag med mig hem häromdagen från Zara, så klart, och jag tycker den är så nice! Jag behöver fylla på med t-shirtar faktiskt, och jag tycker det är så tråkigt att bara ha en vanlig enfärgad - så denna blev perfekt. Zara har ju fått in så himla många balla tröjor med olika tryck på och så vidare. I'm loving it!
0 kommentarer