BraDet här har jag längtat efter så länge. 

Har slagit mig ner på Dirty Records på andra lång (favorit) och fått en kaffe av Annie, läser min bok och njuter av 
1. inga krav
2. musiken här
3. min bok och min kaffe 

Livet känns alltså fint idag. Ska strax möta upp pojken min och kolla in solen, samt laga mat och mysa. 
0 kommentarer

En glad Mimsa!Jag är så jäkla lycklig va!!!! GA:t är klappat o klart (i princip), igår klädde jag ut mig till en venezuelansk man (me llamo José) tillsammans med Ingrid inför klassen och om bara några dagar är vi i Prag! Ska packa in mig i en lägenhet med 5 knasiga människor, dricka tjeckisk öl, kolla skumma 2nd hand-butiker och dansa in studentvåren med peops jag tycker om. Det här blir bra hörni

Efter idag är vi lediga också, ska vara i solen och fortsätta vara glad tänkte jag. Och gå på bio med pøjken jag gillar. 

Och bilden fick jag skickad till mig en tråkig måndag av Agge. Det gjorde mig glad. Hon är en sådan där kramig person som gjort mig glad sedan vi var sju år gamla, en sådan där man inte släpper taget om. 

Och här är vad vi sysslade med förra fredagen: 


Vi skålade in Prag en hel del helt enkelt :-) 
0 kommentarer

Livsnjutarligan


SOL

Denna dag var helt enormt göddig. Vi var lediga, så... sov ut i Öberg-huset, åt ägg till frukost, ringde läskigt jobbsamtal, promenerade i solskenet (!!) och åkte in till stan. Där gick jag på en föreläsning om Globala studier-programmet på GU, var ångestfyllt men peppigt. Efter det hängde å slängde jag en stund med Ingrid och Daniel, vi satt lutade mot en vägg på varm kullersten och åt glass i solen. Vi njöt. 

Efter en stund anslöt Carin och vi myste hela kvällen. Nu är det kväll och jag kan inte sova, tankarna snurrar ovanligt mycket just nu. 

Sov gott! 
0 kommentarer