En låååång dag

 
Hemma från Sunne nuu, och dagen har varit både underbar och skitjobbig. Har sammanlagt suttit på en buss åtta timmar (!!!!) och efter ett tag blev det riiiiktigt segt. Men det var riktigt härligt att komma ut i backarna igen, men oh gooood vad dåligt det gick. Åkte off pist i skogen allra första åket och så dåligt har jag nog aldrig åkt.. Flög bland annat in i ett träd och ramlade, BRA DÄR MIMMI. Åååh blir arg på mig själv bara jag tänker på det. Men jag fick för stora pjäxor och skidorna var alldeles för långa för mig, hatar när sådant förstör också. 
 
Visar alla härliga bilder från dagen imorgon! + berättar lite mer.
Somnar snart, är helt sluuut.. pusspuss
1 kommentar

@Sunneee

3 kommentarer

Gooooodmorgon

Vakna? Hoppas inte det för er skull, haha.. Jag blev väckt 04.40 och var ändå tvungen att stressa för att få klart allting. Men nu är vi på bussen och på väg till Sunne! De har släckt ner i hela bussen och alla kommer nog somna snart hehe, jag har iallafall dragit på mig mina hörlurar och ska försöka sova lite jag med. Annars kommer jag inte orka åka hela dagen.. Vi kommer iallafall åka buss i fyra timmar, sedan ska vi hämta ut våra skidor och grejs, sedan drar vi ut i backarna. Ska bli såå härligt!

Och det var någon som undrade vilka jag skulle åka med, haha. Vi åker ju hela skolan, men de personer jag är här med eller vad man ska säga är Vanessa, Beatrice och Cornelia. Hoppas det var svar på din fråga!

Hörs sedan, pussss

0 kommentarer