ska bara babbla lite

 
Idag har jag träningsvärk i halsmusklerna. Hade en heldag hos familjen Hildor i förrgår, i min käre fotograf-gudfars studio där jag fick leka modell i mängder av olika utstyrslar. Snörade till och med på mig mina gamla tåskor jag aldrig hann använda innan jag skadade mig!! Och blev inlindad i överkast, och papperskläder. Jättejättejätteroligt. Och läskigt. Och ovant. Jag är aldrig framför kameran, alltid bakom. Men det ska ju tydligen vara nyttigt att våga sig utanför sina inboxade vanor då och då, har jag hört. På ett eller annat sätt vidgar man sina, ofta rätt hårt fastspända, ramar och kan kanske leva eller tänka lite lite annorlunda sedan. Bra grej det där. 
 
 
Här är min vackra mor i Peders studio. 
 
 
Och här är min vän Agge. Här satt vi med Annie under värmelamporna för några veckor sedan. Snackade livet och framtid och sådant fantastiskt. Och förra veckan åt vi middag hos Annie också, en sådan där fnittrig vinkväll där man kan uttrycka sin ogenerade kärlek för katter och sådär. Så himla bra. 
 
 
Här satt vi och skrapade tappert de sista grönsakerna ur pannan.
 
 
Och så har jag hoppat in på bob några dagar i veckan för att jobba lite också, trots att jag väl rent mentalt slutat jobba. Tänkte därför skryta lite med denna frukost jag gjorde åt en hungrig snubbe en morgon, väldigt nöjd. Kommer sakna vår cashewyoghurt </3 och att dricka lyxkaffe till frukost. 
 
 
Jag har också tillbringat mycket tid hemma med mor, far, Eskil och katt. Grejat hit och dit, planerat och drömt oss i väg till den plats vi alldeles strax befinner oss på. Tolv dagar kvar på hemmaplan. KAN NI TÄNKA ER VA. Fram tills dess ska jag krama katten konstant, åka några dagar till Växjö, träffa budsen, få reseångest varje halvtimme och läääängta. 
 
Det var allt för den här gången. Herrå!
0 kommentarer