Dag 5

 
 (Skulle publicerats igårkväll, vår tid, men internetet bestämde sig för att ta slut)
 
Hej, såhär löjlig ser er Mimsa ut på Aucklands gator nu för tiden. Brände mig i hårbotten andra dagen eftersom jag är dum (i huvudet hööö) och känner mig löjlig i huvudbonader. Så nu går här med hatt i alla fall, eftersom Eskil fint nog tvingar mig. Så jag lär mig att rocka den rätt bra ändå. Försöker omfamna min inre japanska tant. 
 
 
Idag har vi varit på kiwibank där vi vuxet nog bokat ett möte för att starta upp varsitt bankkonto och få lite viktiga nummer hit och dit för att kunna jobba här när det känns lockande. Allt gick galant och vi firade med varsin läsk, för mer än så har vi inte riktigt råd med. Med segerbubblor i magen promenerade vi sedan runt ett tag i området Newmarket och sedan hem längs Mount Eden igen, pausade på vårt hostel någon timme för att vila fossingarna innan det var dags igen för nästa äventyr. Tanken var att gå en slinga genom stan för att kika in på olika hostels och deras notice boards där folk annonserar ut sina campervans. 
 
 
Det var en utmaning. Aucklands innerstad är påfrestande. Och längre bort härifrån än vad det ser ut, vilket vi alltid lyckas glömma. Nu ligger vi i alla fall trygga i vår säng och äter chokladkakor för att trösta våra kroppar. Det är absurt vilka långa sträckor vi går här, är så överlycklig över vandringskängorna. Världens bästa grej. 
 
 
Nu är det två nätter kvar tills vi blir hemlösa, ska bli sjukt spännande att se hur det här går. Wish us luck, imorgon ska vi kika på två eventuella hem på hjul. Natti natti från oss
0 kommentarer