analogt liv på öland

 
Bosatt på Öland ett år av mitt liv. Eskil och jag i en röd stuga, med snö på taket ibland. I en liten blå bil på raka landsvägar genom platta landskap. Blåste nytt liv i mammas analoga Chinon-kamera. Tror bilderna här är tagna den tid på året då snön kom, låg kvar och började töa bort. 
 
 
 
 
Filmade varma människor och isbeklädda platser. Gick i en klass med tolv andra människor och lade cirka all vaken tid på att gräva i oss själva och knappra på kameror och tangentbord. 
 
 
Åkte till Malmö och Lund en gång. Kramade om Agge och åt falafel på kalla bänkar i trä.
 
 
 
Åkte upp till Stockholm i två vändor för att gå på filmfestival och spela in film med Maja. Stod på en teaterscen och regisserade för första gången på riktigt. Det var mäktigt som fan. 
 
 
Eskil jobbade i hemtjänsten och fick ha fina scrubs på sig. Och jag råkade klippa pottfriss på honom en natt någon gång innan julafton. 
 
 
 
Ingrid kom en helg på våren och lapade kylig sol med mig. Åt frukost utomhus för första gången. Gick vilse på landsvägar, cyklade nästan ner i diverse diken och drack kaffe ur termos bredvid en väderkvarn. 
 
 
 
Tillslut hade ett år gått och vi packade än en gång ihop våra liv i bakluckan på en bil och körde mot en sommar i Göteborg. Och så vandrade även den sommaren förbi och vi åkte med livet bak i en annan backlucka och flyttade till Stockholm. Och här är vi nu. Hej sålänge. 
0 kommentarer