4 dagar i Prag

 
För en månad sedan var vi i Prag på vår studentresa, jag och 5 av mina broes & hoes. Ovan är en bild jag tog på två okända, men de såg ut att ha det himla härligt med varsin öl och skateboarden bredvid, så kände att de satte tonen rätt fint.
Resan började astidigt med scrambled eggs hos mig och häng på flygplatser. Vi hittade gratis kaffe och tidningar på Frankfurt och lekte viktiga bredvid folk som skulle göra annat än att vara röjiga studenter på sin resa.
 
 
Efter att ha åkt galen taxi med galen tjeckier hamnade vi i vår too-good-to-be-true-lägenhet. Favoritplatsen blev fönstret och Axel och Daniels bäddsoffa.
Efter att ha kraschat en stund gick vi ut på vårt första tjeckiska äventyr och hittade både mat, öl, coola hus, second hand-butik, kyrkor och franska bakelser.
 

Märkte också att inte endast ölen är svinbillig utan man kan känna sig stenrik som student även i mataffärerna. Hittade alkoholhyllorna, snabbkaffe, vitt bröd och nutella rätt fort – ungefär det vi levde på sedan. Och hur cool ser inte Daniel ut
 
 
Invigde första kvällen och lyckoruset genom att öppna första flaskan, rota fram smutsiga vinglas ur skåpen och hänga i vårt fönster.
 
Och så tog vi oss tillslut ut till vår första kväll, hängde o flängde mellan olika rökiga barer och äventyrade. Hittade två favoritställen och så huxflux var första dagen slut. Avslutade med en friterad ost-burgare på en regnig gata, gotta love
0 kommentarer