4 dagar i Prag (2)

 
Vi överlevde första kvällen!! Och det är inte bara juice i Ingrids glas till frukost
 
 
Råkade dock låsa in alla våra tre nycklar i lägenheten, såå fick bli några timmar på museum (femme fatale!!) tills vi fick tag i vår kära airbnb-host.
 
 
Skål på det
 
 
Här är Ingrid i tre cirklar. Nummer ett, Ingrid innan ett blodigt beer pong startades igång (ja vi gick genom halva stan för att hitta ett pingisset) och jag blev sur pga kass förlorare. Nummer två, Ingrid på museum inför enormt vackert konstverk. Nummer tre, Ingrid i vårt kära fönster i Eskils skinnjacka.
 
 
Tillsist fick vi tag i nya hemnycklar och Eskil kunde posera sött i svalen.
 
Ingrid o jag drack varmt vin ur pappersmuggar och dansade bugg till livemusik på ett torg trots att ingen annan dansade. Helt jävla underbart. Och sedan blev det kväll och vi gick över Karlsbron och agerade turister tills vi hittade en mörk utomhusbar där vi satt flera timmar och spelade kort. En av de finaste stunderna på resan faktiskt
 
 
När vi skrattat för högt, pratat för mycket och skrämt bort romantiska par runtomkring oss gick vi över bron igen och åt middag på pastaställe. Hamnade lite hit och dit några timmar tills vi landade i lägenheten igen en sväng för att dricka vin och spela pingis med annat kompisgäng från skolan. Sedan skuttade vi iväg för att dansa på klubben vi hittat kvällen innan (som dock var besvikelse pga technoklubben tagits bort och ersatts av dubstep. vad är det för stil liksom??) Och hux flux vad andra dagen förbi också, och avslutades återigen med en friterad ost-burgare.
 
0 kommentarer