Rewind

Under förra veckan, då livet kom i mellan totalt, skrevs max ett eller två blogginlägg. Och därför tänkte jag breefa er lite om vad jag haft för mig: 




SÖNDAG: Spenderades på Marstrand med trion. Sol, saltvatten, båt, middag, trevliga pratglada människor, dans, bad i soluppgången, sova 2 timmar, frukost på havshotellet. 


MÅNDAG till TORSDAG: Åkte från M-beach till Kompassviken (Orust) med Hanna. Hade det übermysigt tillsammans med Hanna och Erica, skulle väl säga att vi spenderade mer tid av dygnen i vattnet än på land. Extremvärme hela veckan. Älskar detta!



Kom hem till Göteborg torsdag kväll och drog hem till Klara på middag med tjejerna och Henrik. 



FREDAG: Träffade min familj för första gången på jedelänge, så vi tog båten ut till en ö och hade det underbart där ute hela dagen. 


LÖRDAG: sov halva dagen och läste sedan ut en bok i solen. Hade sedan en kul kväll =) 




SÖNDAG: Skulle åkt till Marstrand och fira p-söndag med diverse vänner, men på grund av flera olika anledningar blev det inte så. Istället blev det häng i hamnen med Agge, sedan sjukt mysig middag på Joe Farellis med A + Ella och Olivia som råkade sätta sig vid bordet bredvid. Haha, jätteroligt. Efter det blev det nattbio :) 
0 kommentarer